Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Smackdown 10/5/2013:O Ryback ξαναχτυπά!


Το Smackdown αυτής της εβδομάδας άνοιξε με το Highlight Reel του Chris Jericho καλεσμένος ήταν ο No1 Contender For The WWE Championship Ryback!Εκεί βγήκε ο Teddy Long και κανόνισε το main event που θα είναι Ryback εναντίον Jericho!

Μετά το segment είδαμε τον Kofi Kingston να περνάει ξανά νικητής αυτήν την φορά απέναντι από τον Cody Rhodes!

Επόμενο ματς ήταν ο προστάτης του Dolph Ziggler,Big E Langston εναντίον του Jack Swagger αλλά το ματς δεν άρχισε ποτέ ο Del Rio έβαλε μία σκάλα στο ρινγκ και μετά μπήκε ο Colter μαζί με τον Ziggler   αλλά ο Del Rio ήταν αυτός που στο τέλος έμεινε όρθιος ενώ όλοι ήταν κάτω ο Del Rio χτύπησε και τον Ziggler και τον Swagger με την σκάλα και ανέβηκε στην σκάλα και σήκωσε ψηλά την World Heavyweight Championship.

Επόμενο στο Show ήταν το Ambrose versus Daniel Bryan.Νίκησε ο Ambrose με DQ ο Kofi Kingston ήρθε και τον χτύπησε και πήρε λίγο payback για το RAW!H Team Hell No και ο Kingston καθάρισαν το ρινγκ και η Shield αποχώρησε από το κοινό.


Ο Mark Henry μας έδειξε γιατί είναι ο δυνατότερος άνθρωπος του κόσμου!

Ο Big Show άφησε knock out τον Sweet T και ήταν έτοιμος να αφήσει και τον Clay αλλά ήρθε εγκαίρως ο Randy Orton και έκανε το RKO στον γίγαντα! 

Και φτάσαμε στο main event ήταν ωραίο ματς ο Jericho νίκησε με DQ αλλά ο Ryback έδωσε ένα μήνυμα για το τι θα κάνει στο Extreme Rules στον John Cena.


Αποτελέσματα Smackdown 10/5/2013:
Ο Kofi Kingston νίκησε τον Cody Rhodes
Οι Big E Langston και Jack Swagger αγωνίστηκαν σε No Contest
O Dean Ambrose νίκησε τον Daniel Bryan με DQ
Ο Big Show νίκησε τον Sweet T 
Ο Chris Jericho νίκησε τον Ryback με DQ

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το επεισόδιο στο παρακάτω link:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-X81rOKJ_0k








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου