Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Νεότερα για τον τραυματισμό του Dolph Ziggler

Το WWE.com πήρε μία συνέντευξη από τον Ziggler σχετικά με τον τραυματισμό του που έγινε στα γυρίσματα του Smackdown. O Dolph  είπε οτι δεν θυμάται τι έγινε απο την Δευτέρα έως την Τρίτη. Οι γιατροί πάντος είπαν πως o Dolph έχει μερική αμνησία που οφείλετε στο ατύχημα.

Το WWE σκέφτεται εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Dolph Ziggler δεν καταφέρει να αγωνιστεί στο Extreme Rules. Παρακάτω θα δείτε ένα μέρος την συνέντευξης:

"Δεν θυμόμουν καν τι έγινε την Δευτέρα μέχρι που είδα το RAW ότι γύρισα σπίτι" είπε ο WHC, Dolph ZIggler, σχετικά με το ατύχημα, που υπέστη όταν επενέβη σε έναν αγώνα που έγινε μεταξύ του Jack Swagger και του Big E Langston "Δεν θυμάμαι τίποτα απο τότε. Δεν θυμάμαι τίποτα από την Τρίτη. Το μόνο που θυμάμαι είναι πως η Aj και ο Big E Langston με πήγαν στο αεροδρόμιο την Τετάρτη."

 "Μου είπαν πως επενέβησα σε ένα ματς και προσπάθησα να πάρω μία σκάλα, όταν έσκυψα να την πάρω ο Jack Swagger με κλώτσισε στο κεφάλι" είπε ο Ziggler.


Ευτυχώς η κατάσταση του Dolph Ziggler βελτιώνεται από τη στιγμή που γύρισε σπίτι του. "Νιώθω πολύ καλύτερα σήμαρα, χθες είχα έναν φοβερό πονοκέφαλο και σημέρα μου έχει σχεδον περάσει τελείως." είπε ο Ziggler σχετικά με την βελτίωση του.

Ο Ziggler έχει ξανατραυματιστεί πολλές φορές στο παρελθόν, όμως αυτή την φορά ο τραυματισμός του ήταν ο χειρότερος από ολους τους προηγούμενούς του, συγκεκριμένα είπε"Δεν ήξερα τι μέρα ήταν, δεν ήξερα τι μήνας ήταν. Σε όλους τους προηγούμενους τραυματισμούς μου το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν απλοί πόνοι στο κεφάλι αυτή την φορά όμως δεν θυμόμουν ολόκληρες μέρες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου