Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

''Βαρετός'' Cesaro

Αφού κράτησε την US Championship για 240 μέρες μέχρι να την χάσει από τον Kofi Kingston, η παρουσία του Antonio Cesaro στο WWE έχει περιοριστεί καθώς πολλά ματς του δεν μεταδίδονται ζωντανά στα Shows. Οι ιθύνοντες του WWE δηλώνουν ότι ο λόγος για τον υποβιβασμό του παλαιστή είναι ότι δεν έχει ο χαρακτήρας του την απαιτούμενη προσωπικότητα.



O Dame Meltzer ανέφερε στο Wrestling Observer Radio ότι τα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν παλαιστή ξεχωριστό στο ROH είναι βαρετά και έχουν σαν αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του Cesaro. Παρ' όλα αυτά, κάποιοι στο WWE ακόμα πιστεύουν ότι ο Antonio Cesaro πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο Main Event.

Ενώ η συμμετοχή του Cesaro σε έναν αγώνα με τον Kofi Kingston στο WWE Main Event πριν δύο εβδομάδες είχε θετικά απο τελέσματα από την δικοίκηση του WWE, απέτυχε αφού δεν ακολουθήθηκε από ανάλογες εμφανίσεις. O Meltzer επίσης ανέφερε: ''Δεν σκοπεύουν να πάνε τον Cesaro ψηλότερα απ' ότι ήταν πριν δύο εβδομάδες. Ήταν απλά μια υπηρεσία της μιας εβδομάδας και τώρα τελείωσε.''   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου