Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Spoilers για Smackdown και Superstars!

Smackdown Spoilers:
Το show άνοιξε με το MizTV και οι καλεσμένοι ήταν οι Randy Orton και ο Big Show.είδαμε κάποια στιγμιότυπα από το feud τους.Αλλά διέκοψαν οι Alberto Del Rio, Sheamus,Jck Swagger και Mark Henry.Όλοι πιάστηκαν στα χέρια αλλά οι babyfaces καθάρισαν το ρινγκ και τότε βγήκε ο Teddy Long και ανακοίνωσε το main event οπού θα είναι Randy Orton,Sheamus  και Del Rio versus Jack Swagger,Big Show και Mark Henry!

Οι Seth Rollins & Roman Reigns νίκησαν σε γρήγορο ματς τους Usos,στη συνέχεια πήγε και ο Ambrose για να χτυπήσουν και οι τρεις μαζί τους Usos αλλά τότε ήρθε ο Kingston με μια καρέκλα και τους έσωσε!

Είχαμε ένα backstage segnment απέναντι Teddy Long και Damien Sandow οπού εκεί ανακοινώθηκε Damien Sandow vs The Miz για την βραδιά!

Oι Tons Of Funk νίκησαν τους Prime Time Players.

O Chris Jericho νίκησε τον Antonio Cesaro.Στη συνέχεια ο Fandango ήρθε να χτυπήσει τον Jericho αλλά ο Jericho γύρισε και ο Fandango έφυγε από το ρινγκ.Ο Jericho έδωσε ένα codebreaker στον Cesaro στο τέλος.

Μετά ο Zeb Colter είπε πως ο Ziggler δεν είναι πραγματικά τραυματισμένος απλά φοβάται από τον Swagger.


Ο Miz νίκησε τον Damien Sandow με Submission!O Cody Rhodes κοίταζε το ματς και πριν αρχίσει έκανε ένα μικρό promo.

H Kaitlyn νίκησε την Aksana.

Οι Randy Orton,Sheamus και Alberto Del Rio νίκησαν τους Mark Henry,Big Show και Jack Swagger!Τη νίκη έδωσε ο Randy Orton με ένα RKO στον Swagger και στο τέλος όταν πανηγύριζαν ο Sheamus έδωσε ένα Brogue Kick στον Big Show και το Show τελείωσε!

Superstars Spoilers:
O Sin Cara επικράτησε τον Michael McGillicutty
O Cody Rhodes νίκησε τον Alex Riley

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου