Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Smackdown 17/5/2013:Όλα έτοιμα για το Extreme Rules!


Το Show άνοιξε με το MizTV, ο Miz έφερε έξω τους καλεσμένους οι οποίοι ήταν οι Randy Orton και Big Show που θα έρθουν αντιμέτωποι στο Extreme Rules σε ένα Extreme Rules Match!Αλλά στην συνέχεια διέκοψε ο Swagger μαζί με τον Colter στη συνέχεια διέκοψαν και άλλοι!Ο Del Rio μαζί με τον Ricardo μετά ο Mark Henry και τέλος ο Sheamus!Οι babyfaces καθάρισαν το ρινγκ έτσι ο Teddy Long βγήκε έξω και είπε πως το main event θα είναι ένα 6-man tag team match!Orton,Sheamus & Del Rio vs Henry,Show & Swagger!

Oι Sheamus,Randy Orton & Alberto Del Rio καθαρίζουν το ρινγκ!
Επόμενο ήταν ένα tag team match απέναντι των Seth Rollins & Roman Reigns μαζί τους ήταν και ο Ambrose απέναντι των Usos,οι Reigns & Rollins πήραν εύκολα την νίκη με spear του Reigns.Η Shield ήταν έτοιμοι για το triple powerbomb αλλά ο Kingston τους έσωσε με μία καρέκλα!
O Kofi Kingston σώζει τους Usos!
Στη συνέχεια είχαμε και άλλο tag team match!Οι Tons Of Funk νίκησαν τους Prime Time Players με ένα double body splash πάνω στον Darren Young!
Oι Brodus Clay & Sweet T κάνουν το double bodysplash!
Στη συνέχεια είδαμε ένα πολύ ωραίο ματς απέναντι του Chris Jericho και Antonio Cesaro,νικητής βγήκε ο Y2J με submission αφού έκανε τον Antonio Cesaro να τα παρατήσει με την γνωστή κίνηση walls of jericho!Μετά το ματς αμέσως βγήκε η Summer Rae και ο Fandango πήγε να χτυπήσει τον Jericho από πίσω αλλά ο Jericho τον είδε και ο Fandango υποχώρησε!
Ο Antonio Cesaro τα παρατάει και ο Jericho νικάει το ματς!
Στον επόμενο αγώνα της βραδιάς ο Miz νίκησε τον Sandow με υποταγή με το figure four leglock!O Rhodes ήταν έτοιμος να κάνει attack στον Miz αλλά τελικά δεν έκανε τίποτα!
O Sandow είναι έτοιμος να κάνει give up!
Μετά η Divas Champion Kaitlyn νίκησε την Aksana με spear!Να δούμε όμως ποιος είναι ο κρυφός θαυμαστής της Kaitlyn!
H Kaitlyn κάνει το spear στην Aksana!
Στο τέλος είχαμε το 6 man tag team match που winner βγήκαν οι Orton,Sheamus & Del Rio!O Sheamus έδωσε Brogue Kick στον Show και ο Orton RKO στον Swagger για την νίκη!Και τώρα είναι όλα έτοιμα για το Extreme Rules!
To RKO του Orton στον Swagger για να δώσει την νίκη στην ομάδα του!

Οι νικητές του αγώνα!

Αποτελέσματα Smackdown 17/5/2013:
H Shield (Rollins & Reigns) νίκησαν τους Usos
Οι Tons Of Funk νίκησαν τους Prime Time Players
O The Miz νίκησε τον Damien Sandow
O Chris Jericho νίκησε τον Antonio Cesaro
H Kaitlyn νίκησε την Aksana
Οι Randy Orton,Sheamus και Alberto Del Rio νίκησαν τους Mark Henry,Big Show και Jack Swagger

Δείτε το επεισόδιο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου