Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Smackdown Spoilers 24/05/13 !


Έχουμε το Show να ανοίγει με ένα ακόμη MizTV, αυτή την φορά με καλεσμένους τον Fandango και την Summer RaeMiz ανακοινώνει στον Fandango ότι μόλις τελειώσει το MizTV θα είναι ο νέος Intercontinental Champion, τότε έρχεται ο Wade Barrett  και αρχίζει και απειλή τον Miz.Αρχίζει η μάχη μεταξύ Barrett και Miz και έτσι έχουμε το πρώτο ματς της βραδιάς!

The Miz VS Wade Barrett For The Intercontinental Championship:Ο Fandango έρχεται και διακόπτει το ματς χορεύοντας με την Rae,ο Wade Barrett αρχίζει και χτυπάει τον Fandango, και αμέσως μετά εκτελεί την καταλυτική του κίνηση, BullHammer στον Fandango.Στο τέλος ο Miz νικάει με DQ!

Daniel Bryan VS Jack Swagger:Ο Daniel Bryan νικάει το ματς με το ''Yes Lock'', μετά ο κόσμος φωνάζει ''Yes,Yes,Yes'' και ο Daniel Bryan ξανακλειδώνει τον Jack Swagger σε ''Yes Lock''.Τότε μπαίνει ο Kane μέσα και σταματάει τον Bryan και τότε διαφωνούν πριν φύγει ο Daniel Bryan!

Ο Damien Sandow βρίσκεται στην συνέχεια μέσα στο Ring με τον Matt Striker, τότε έρχεται ο Sheamus και αρχίζει μία συζήτηση.Ένα Segment για να αρχίσει μία πιθανή κόντρα μεταξύ Sheamus και Damien Sandow!

Chris Jericho VS Big Show:Ο Chris Jericho νικάει τον Big Show με Countout.Ο Big Show είχε τον έλεγχο του ματς την πιο πολύ ώρα, αλλά ο Y2J με το CodeBreaker από έξω από το Ring έκανε τον Big Show να χάσει!

Αμέσως μετά, ο Paul Heyman με έναν νέο Paul Heyman Guy, τον Curtis Axel, και μιλάνε για το ματς του Curtis Axel εναντίον του Triple H στο RAW.
 

Curtis Axel VS Sin Cara:Ο Curtis Axel νικάει τον Sin Cara!

Kofi Kingston VS Dean Ambrose:
Ο Seth Rollins και ο Roman Reigns διακόπτουν το ματς. Ο Randy Orton με τον Sheamus έρχονται για να βοηθήσουν τον Kofi Kingston! Τότε, ο Teddy Long έρχεται κι αυτός κι ανακοινώνει ένα Six Man Tag Team Match!

The Shield VS Kofi Kingston, Randy Orton And Sheamus:Η Shield νικάει το ματς. Η ομάδα των Dean Ambrose,Seth Rollins και Roman Reigns είχε τον έλεγχο για τον πιο πολύ αγώνα!Ο Randy Orton χτυπάει με RKO τον Roman Reigns, ο Seth Rollins δέχεται ένα Brogue Kick από τον Sheamus, αλλά ο Dean Ambrose κάνει το Finisher του στον Kofi Kingston για την νίκη! Στην συνέχεια, έρχεται η Team Hell No, και βάζει τον Ambrose και τον Rollins πίσω στο Ring.Τότε ο Randy Orton χτυπάει το RKO στον Seth Rollins και ο Dean Ambrose δέχεται το Brogue Kick από τον Sheamus για να τελειώσει το Smackdown!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου