Σάββατο 18 Μαΐου 2013

7 NXT ταλέντα διώχτηκαν απο το WWE


Τα ονόματα των Derrick Bateman,Briley Pierce,Sakamoto,Brandon Traver,Percy Watson,Audrey Marie και Anya δεν υπάρχουν ποια στην λίστα με τα ταλέντα του NXT.

O Derrick Bateman έγραψε στο Twitter:"Welp see ya later @wwe @WWEUniverse #itsfine."

O αδερφός του World Heavyweight Champion Dolph Ziggler ο Pierce έγραψε στο account του: "I guarantee that was the funniest and most entertaining "You're released" phone call in WWE history. Bye, everybody!"

O Sakamoto ευχαρίστησε το WWE στο account του που έκανε κάποιες δουλειές με αυτό γράφοντας: "#WWE #NXT my friend thank you for everything SAYONARA."

O Traver έγραψε στο Social Networking Website:"Staying positive on a bad day..not the end only the beginning...things in life happen for a reason..just had a good lunch with good people. Not the end of the book just the end of the chapter..my journey is far from over''

O Watson,η Marie και η Anya δεν μίλησαν καθόλου για το συμβάν

Ο Bateman που ήταν σε συμβόλαιο μαι το WWE απο το 2008 είχε εμφανιστεί στην τελευταία Season του NXT πρίν το NXT μεταφερθεί στην Florida.Απο τότε έκανε σπάνιες εμφανήσεις.

Ο Briley συνεργάζονταν με το WWE από το 2011 αλλά και πάλι του πρόσφεραν μια θέση να παίρνει συνεντεύξεις.Να υπενθυμίσουμε πως το μόνο που είχε καταφέρει ήταν να γίνει FCW World Tag Team Champion με τον Brad Maddox.

O Sakamoto που ήταν manager του Tensai για κάποιο χρονικό διάστημα αλλά μετά κι αυτός πήγε NXT.

O Watson είχε υπογράψει με το WWE από το 2009 εμφανίστηκε σε μερικές NXT Seasons αλλά μετά που προσπάθησε να μπει στο κύριο roster με κάποιες εμφανίσεις στο Smackdown δεν τα κατάφερε.

Η Marie συνεργάζονταν με το WWE απο το 2011 και την είχαν πάρει για να μεγαλώσουν λίγο την Divas Division.

H Anya είναι Ρωσσίδα Kick Boxer με το WWE υπέγραψε το τελευταίο καλοκαίρι αλλά δεν εμφανιζόταν στο NXT γιατί είχε σπάσει το χέρι της.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου