Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

IMPACT Wrestling 23/5/13 : He Walks Alone




Το έκανε ξεκάθαρο o AJ Styles.Θέλει να κάνει αυτό που θέλει και όχι αυτά που του λένε οι άλλοι.Δεν είναι ούτε με το TNA ούτε με τους Aces and Eights.Είναι μόνος του και ουδέτερος απέναντι σε αυτήν την κόντρα.

Στην αρχή ο AJ έδειξε ευνοϊκή διάθεση προς τους Aces and Eights.Βοήθησε τον Mr Anderson να κερδίσει τον Kurt Angle και αργότερα αφού όλοι οι Aces and Eights ήρθαν στο ring μαζί του εκείνος επιτέθηκε στον Kurt Angle και φόρεσε την ζακέτα των Aces and Eights.Ωστόσο μετά ο AJ επιτέθηκε σε μερικούς από αυτούς και έφυγε από το ring εκνευρίζοντας τον Bully Ray.

Επιστροφές


Στο IMPACT είχαμε επίσης όχι μία,ούτε δύο αλλα τρεις επιστροφές.Πρώτη και κυριότερη ήταν του Suicide ο οποιος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και κέρδισε τους Petey Williams και Joey Ryan και έτσι θα αγωνιστεί στο Slammiversary στο X Division Match για τον ομώνυμο τίτλο απέναντι στους Kenny King & Chris Sabin.

Επίσης ο James Storm διάλεξε τον παρτενερ του για το Slammiversary και είδαμε πολλους που προσπάθησαν να τον πείσουν.Επέστρεψε ο Shark Boy,ήρθε ο Robbie E αλλά δεν διάλεξε κανέναν από τους δύο.Ο Tag Team παρτνερ του ήταν ο Gunner (!) ο οποίος μετά από παρα πολυ καιρό εεπέστρεψε και έβγαλε εκτος τους άλλους άτυχους υποψήφιους παρτενερ και ο Storm έτσι τον διάλεξε.

Nέα Knockouts πρωταθλήτρια 


Η Mickie James κατέκτησε το Knockouts Championship κερδίζοντας την πρώην πλεον πρωταθλήτρια την Velvet Sky.Κατα την διάρκεια του ματς η Velvet τραυμάτισε το γόνατό της και η Mickie άδραξε την ευκαιρία χτυπώντας το DDT για την μεγάλη αυτή νίκη.

Στα άλλα της βραδιάς ο Magnus κέρδισε με DQ τον Wes Brisco αφού άρχικα έσωσε τον Sam Shaw απο τα χέρια του Wes και των υπόλοιπων Aces and Eights και να αναφέρουμε πως το show είχε ξεκινήσει με το κλασσικό πλέον segment των Aces and Eights,του Hogan,του Sting και της Brooke Hogan

Aποτελέσματα IMPACT Wrestling 23/5/13 :

O Suicide κέρδισε τους Petey Williams και Joey Ryan
O Magnus κέρδισε τον Wes Brisco με DQ
H Mickie James επικράτησε της Velvet Sky και έγινε νέα Knockouts Champions
O Mr Anderson επικράτησε του Kurt Angle


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου