Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Που είναι ο Wade Barrett;


Ο Wade Barrett που έχουμε να τον δούμε στην τηλεόραση εδώ και κάτι βδομάδες μίλησε στο Neil.Docking του Lep.co.uk για να διαφημίσει το tour του WWE στην Αγγλία.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης ο Wade Barrett είπε πως θα έπρεπε να είχε γυρίσει ήδη πίσω στο WWE αλλά έχει κολλήσει στην Αγγλία λόγο προβλημάτων με το διαβατήριο του.Επίσης είπε πως θα επιστρέψει με νέο gimmick.

Γιατί έχει πάει στην Αγγλία τον περασμένο μήνα;

<<Φτιάχνω μια νέα Vissa αυτήν την στιγμή,είχαμε κάποιες καθυστερήσεις σε αυτό.Πήγα και είδα τους Preston North End πριν κάτι βδομάδες,τους είδα που έπαιξαν στο Walsall και συνάντησα τον manager τους αλλά και τους παίκτες.Έχω πάει εδώ και 4 βδομάδες>>.

<<Ήταν να επιστρέψω στην Αμερική πριν 2 βδομάδες,νομίζω ήταν να χάσω το Night of Champions αλλά έχασα επίσης και το Battleground.Είναι πολύ δύσκολο για μένα να κάνω κάτι αυτήν την στιγμή χωρίς διαβατήριο>>.

Η απογοήτευση του που δεν ήταν στο main match card της Wrestlemania

<<Είναι εμφανές έφεραν πολλούς θρύλους πίσω από το παρελθόν όπως τον Chris Jericho,The Rock,Brock Lesnar,The Undertaker κι έτσι το match card γεμίζει πολύ γρήγορα όταν υπάρχουν αυτοί.Τύπου που δεν εμφανίζονται σε shows έρχονται απλά πίσω και παίρνουν θέσεις στην λίστα αγόνων.Με απογοήτευσε που έχασα την ευκαιρία να είμαι στην κανονική λίστα αγόνων αλλά θέλω να πιστεύω πως θα είμαι του χρόνου>>.

Στο να αλλάξει τον χαρακτήρα του:

<<Νομίζω πάντα κοιτάω να αλλάξω και να αναπτύξω αλλά για να το κάνεις αυτό πρέπει να κάνεις τους fans να έχουν ενδιαφέρον.Γιατί μπορούν πολύ εύκολα να σε βαρεθούνε αν κάνεις κάτι μόνο ξανά και ξανά.Σπάνιο είναι να μπορέσει κάποιος να κάνει τα ίδια και τα ίδια χωρίς να τον βαρεθούνε>>. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου