Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Συνέντευξη AJ Styles




Ο αστέρας του ΤΝΑ, AJ Styles έδωσε μια συνέντευξη σε ενα αμερικανικό ραφιόφωνο ώστε να προοθήσει το Bound Of Glory PPV που θα γίνει αυτήν την Κυριακή.

Όντας πίσω στο Main Event scene:

Είναι ένα καταπλήκτικο συναίσθημα το να βρίσκεσαι στο Main Event scene. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα και έχω την υποστήριξη του κόσμου. Τώρα ξέρουν τι θέλουν άπο τον AJ Styles. Αυτοι οι φανς ξέρουν πλεον ποιος είμαι και τι θέλω απο το TNA. Σίγουρα όταν μπαίνεις μέσα στην αρένα και όλοι ζητοκραυγάζουν και φώναζουν το ονομά σου, σου δίνει μια ώθηση και αυτοπεποιθήση και αυτό βγαίνει μέσα στο ρινγκ.

Για το κλίμα των αποδιτηρίων:

 Δεν θα βρεις όλους ευχαριστημένους και χαρούμενους. Ο καθένας θα είναι ευχαριστημένος η δυσαρεστημένος με το storyline που σημετέχει αλλά αυτό ειναι το professional wrestling. Όλοι θέλουν να είναι στην κορυφή. Ο καθένας πιστεύει οτι αξίζει περισσότερα και δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις γι'αυτο. Βρίσκεσαι σε μια επειχήρηση που κάνει εκπτώσεις και με τον καίρο γίνεται ποιο παλία και θέλουν να βγάλουν περισσότερα χρήματα και πιστεύουν οτι έχουν την ικανότητα να βγουν στο προσκηνίο αλλά όταν δεν είναι αρχίζουν οι κακίες γλώσσες στα αποδυτήρια και τα αποδυτήρια γίνονται δυσάρεστα.

Για την ένταξη του Kurt Angle στο TNA Hall Of Fame:

Είναι μια μηχανή.Ξέρω οτι το έχετε ακούσει πολλές φόρες αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Είναι ένας απο τους καλύτερους σε οτι κάνει. Πιστεύω οτι αξίζει να βρισκέται εκεί που βρισκεται. Αυτό ομώς που με ενοχλεί είναι οτι άτομα που βρίσκονται στο TNA Hall Of Fame εξακολουθούν και αγωνίζονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου