Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Spoilers για SmackDown 18/10/2013

Εδώ τα Spoilers του Smackdown για τις 18 Οκτωβρίου 2013 από τα χθεσινά γυρίσματα στο Kansas City,Missouri.


*Το SmackDown άνοιξε με τον Brad Maddox και την Vickie Guerrero να είναι στο ring και να μιλάνε για το τι έκανε ο Big Show στο τέλος του RAW της δευτέρας.Ο Daniel Bryan βγαίνει έξω και εκείνη την στιγμή η μουσική του Big Show ακούγεται αλλά ο Big Show δεν βγαίνει έξω,διότι είναι αποκλεισμένος από την αρένα.Ύστερα βγαίνουν και οι Tag Team Champions Cody Rhodes και Goldust.Έτσι οι Brad Maddox και Vickie Guerrero φτιάχνουν ένα ματς μεταξύ Shield και του Daniel Bryan με τον Cody Rhodes και τον Goldust για το αποψινό Main Event.


*Πρώτο ματς της βραδιάς ήταν οι Luke Harper και Erick Rowan να αντιμετωπίζουν την ομάδα τον Miz και Kofi Kingston με τον Bray Wyatt να κάθεται στην ξύλινη καρέκλα του.


*Στο δεύτερο ματς η Brie Bella νίκησε την AJ Lee σε non title match.


*Ύστερα ο Big Show έρχεται στο ring από το πλήθος και λέει πως κατέθεσε μήνυση στον Triple H και στην Stephanie McMahon.O Brad Maddox και η Vickie Guerrero ήρθαν πίσω στο ρινγκ ώστε να τον αντιμετωπίσουν έτσι ο Show τους λέει πως δεν έχει τίποτα να χάσει και βγάζει knock out τον Brad Maddox με το WMD.


*O CM Punk νίκησε τον Big E Langston στο 3ο ματς της βραδιάς.


*Ο Josh Matthews παίρνει συνέντευξη από τον World Heavyweight Champion Alberto Del Rio στο ρινγκ ρωτώντας τον για το ματς του με τον John Cena στον Hell in a Cell.O John Cena βγαίνει στην γιγαντοοθόνη και ο Del Rio βγάζει εκτός τον Josh Matthews.


*Οι Usos νίκησαν τους Jack Swagger και Antonio Cesaro αφού οι Los Matadores μαζί με τον El Torito βγήκαν και απέσπασαν την προσοχή των Jack Swagger και Antonio Cesaro.


*Στο Main Event οι Daniel Bryan,Cody Rhodes και Goldust νίκησαν την Shield.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου