Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Νέα για την επιστροφή του CM Punk,o Goldberg μιλάει για το WWE,τελευταίο match για Rock...



Απόλυτη ησυχία υπάρχει για το πότε θα επιστρέψει ο CM Punk στο WWE.Πολλά παίζονται στο αν το πόδι του θα είναι έτοιμο για να μπορέσει να παλέψει.Τώρα περιμένουμε αν θα δεχτεί να γυρίσει στο Raw που θα γίνει στον Καναδά αυτό ήταν το τελευταίο σενάριο για επιστροφή που του πρόσφεραν μέχρι τώρα γιατί στις 16 Ιουνίου στο Pyback τον θέλουν να παλέψει και τον θέλουν το συντομότερο δυνατόν πίσω για να αρχίσει το build up.
Ένας fan ρώτησε τον former WCW και WWE Superstar Bill Goldberg στο Twitter :Άμα μπορούσε να κάνει σε κάποιον Spear τώρα στο WWE σε ποιον θα ήταν;
Ο Goldberg απάντησε στον Triple H: "Hunter.....hands down.....RT" 
Ένας άλλος fan τον ρώτησε για το αν υπάρχει πιθανότητα να γυρίσει στο WWE και ο Goldberg απάντησε: "When they learn how to run a business." 
Τέλος ένας fan τον ρώτησε αν ήθελε να γυρίσει και να κάνει μια έχθρα με Ryback.O former World Heavyweight Champion απάντησε: ".....if they knew how to do business I'd consider it....." 
O Rock ανακοίνωσε πως το τελευταίο match που έδωσε ήταν με τον John Cena και ότι δεν θα ξανά παλέψει.Τα παρακάτω λόγια είπε ο Rock στην τελευταία συνέντευξη που του πήρανε:
"The 4 month run I had in WWE was really eye opening. I was able to see a lot of young talent that are very hungry and very humble. What's interesting is there were some talent there who, it's just the nature of the business, have become very sour grapes and miserable. The younger guys were very excited and there was that hunger that reminded me of myself 10 to 15 years ago when I first started."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου