Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Νέο μέλος στην Heyman Hustle!





                                              #RybackRules!
Το show άνοιξε ο Ryback, ώντας πάνω σε ένα ασθενοφόρο, έκανε ένα μικρό πρόμο για το χθεσίνο match τους, και ανακοίνωσε οτι στο PayBack θα έχουμε Ryback vs John Cena for WWE Championship σε Ambulance Match. 


                                      


Στη συνέχεια είχαμε το Tag Team Match Fandango και Wade Barrett με νέο τραγούδι εισόδου εναντίων The Miz και Chris Jericho.Νικητές οι Miz and Jericho μετά από 1 Codebreaker στον Barrett και  ένα Figure 4 LegLock οπου ήταν αβοήθητος, αφοό ο Fandango χόρευε με την Summer Ray. Μετα το τέλος του match, o Fandango έφυγε έφυγε κινηγημένος απο τον Miz, ενώ ο Jericho χόρεψε με την Summer Ray αλλά στο τέλος της έριξε Χ!

Στη συνέχεια βγήκε η Vickie Guerrero και ανακοίνωσε οτι οι WWE Fans μπορούν να ψηφίσουν τον αντίπαλο του Jack Swagger σήμερα ανάμεσα στον R-Truth, Great Khali και Randy Orton.



Επόμενο match ήταν το Sheamus vs Titus O'Neil με τον Darren Young στην γωνία του. Νικητής ο Sheamus μετά απο Brogue Kick. Ωραίος αγώνας μεταξύ του Sheamus και του Titus αλλά τελειώσε γρήγορα.




                                     Νέο  μέλος στην Heyman Hustle!

Ο Paul Heyman ανακοίνωσε το νέο μέλος την Heyman Hustle και το ονομά του... Curtis Axel! Είναι ο γιος του Mr Perfect, ή αλλιώς ο Michael McGilligutty! Ο Paul Heyman μίλησε για τα κατορθώματα των Lesnar και Punk αλλά κάπου εκεί... GAME ON! Έκει βγήκε ο Triple H, μίλησε για το match του με τον Lesnar εχθές και εκεί που ρεζίλευε τον Heyman, μπήκε στην μέση ο Axel και είπε οτι 'The Game'  'αλλαξε και αν θέλει να μιλήσει στον Heyman, πρώτα θα μιλήσει με αυτόν. O Triple H έδωσε μια σβαλιάρα στον Curtis Axel και ανακοίνωσε οτι θα παλέψουν σήμερα. Και όταν τελειώσει με αυτόν, σείρα έχει ο Paul Heyman.


                                 Μεγάλη Νίκη για Big E!
Επόμενο παιχνίδι ήταν το Alberto Del Rio vs Big E Langston. Αρκετά ωραίο παιχνίδι, αλλαγές κινήσεων και τελίκα ο Big E να πέρνει την νίκη μετά από Big Ending! Μεγάλη νίκη ο Big E Langston!



Στη συνέχεια ήταν το Divas Match μεταξύ την Layla και την AJ Lee.Νικήτρια η AJ μετά από την νέα της submission finisher, το Black Window!



Επόμενο match ήταν το Zack Ryder vs Cody Rhodes.Νικητής ο Cody Rhodes. Αμέσως μετα ήρθε ο Ryback και διέλυσε τον Zack Ryder και τον έβαλε μέσα στο ασθενοφόρο!

Στη συνέχεια η Shield αντιμετώπισε τον Kofi Kingston και την Team Hell No (Kane and Daniel Bryan) Πρώτη βγήκε η Shield και μίλησε για το τι έγινε χτες, και για τους ήρωες του κοινού όπως ο Rock, o Taker, και ο Cena που εχτές έφυγε με ασθενοφόρο. Στα αγωνιστηκά είχαμε ένα φανταστικό  και απολαυστικό αγώνα με την Shield να νικάει μέτα από Spear του Reigns στον Kane!

Μέτα ο Jack Swagger είχε να αντιμετωπίσει τον Randy Orton τον οποίο επέλεξαν οι fans!
Πολύ ωραίο match μεταξύ του Swagger και του Orton. Πολλά near falls αλλα τελικά την νίκη πήρε ο Randy Orton με RKO!

Στο τελευταίο match της βραδιάς ήταν ο HHH vs Curtis Alex! Το match έλιξε έκει που πριν καλά καλά αρχίσει, μιας και ο Triple H ζαλίστηκε καιδεν μπόρεσε να τελειώσει το match!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου