Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Spoilers για Smackdown και Main Event


*Spoilers* για Main Event
-O Sheamus νίκησε τον Wade Barrett σε ένα non title match.To match ήταν μεγάλο σε διάρκεια και καλό.Μετά το match o Barrett προκάλεσε τον Miz σε έναν αγώνα.Ο Miz τον χτύπησε με την ζώνη εκτέλεσε το Skull Crushing Finale και του έκανε pin μετρώντας ο ίδιος για τον εαυτό του.
- Ο Antonio Cesaro νίκησε τον Justin Gabriel σε άλλο ένα καλό match.
- Οι Tons of Funk και R-Truth νίκησαν την 3MB


*Spoilers* για Smackdown

- O Kane νίκησε τον Seth Rollins μετά από ένα Chokeslam.
- O Roman Reigns νίκησε τον Daniel Bryan με DQ αφού ο Kane επιτέθηκε στον Reigns στην διάρκεια του match.
- O Sandow πάλι έκανε μια πρόσκληση σαν την προηγούμενη φορά για το ποιος θα μπορέσει να λύσει το παιχνίδι του.Όταν ο Sandow εξηγούσε τους κανόνες ο Sheamus τον διέκοψε.Ο Sandow έκλεψε για να νικήσει αλλά αυτήν την φορά δεν ξέφυγε από το Brogue Kick.
- O Ryback εμφανίστηκε με ένα ασθενοφόρο έπειτα διέλυσε τον Kofi Kingston,τον πέταξε ανάμεσα σε 3 τραπέζια μέχρι που ήρθαν οι γιατροί να τον πάρουν με το φορείο.
- Ο Big E Langston νίκησε τον Alberto Del Rio με pinfall αφού αποσυντόνισε τον Del Rio για λίγο η AJ.
- O Curtis Axel νίκησε τον Sin Cara σε ένα πολύ γρήγορο match.Πριν το match o Axel είχε εμφανιστεί στο ring κόβοντας ένα promo για τις 2 μεγάλες νίκες του απέναντι στον John Cena και Triple H.O Axel τελείωσε το match με ένα Perfectplex.
- O Chris Jericho ήρθε και έκοψε ένα promo απέναντι στον CM Punk για το Payback.Μετά ο Jericho πάλεψε με τον Cody Rhodes όπου τον νίκησε με το Walls of Jericho.
- Τέλος ο Randy Orton νίκησε τον Dean Ambrose με DQ αφού ο Rollins και ο Reigns επιτέθηκαν στον Orton στην διάρκεια του match.Έπειτα η Team Hell No ήρθε να σώσει τον Orton και έτσι έκλεισε το Smackdown.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου