Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Έμεινε πρωταθλητής ο Cena




Συναρπαστικό Extreme Rules PPV, με την Shield να κατακτάει την US και τους Tag Team Championships, τον Cena να κάνει retain από draw, και τον Orton να γίνετε κακός...;

Μέτα από ένα αρκετά ωραίο αγώνα και μετά από ένα Spear του Ryback στον Cena  το match έληξε draw, και έτσι ο John Cena παρέμεινε πρωταθλητής. Πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, είχαμε δει ένα πολύ καλό αγώνα με σπασμένα τραπέζια, Shell Shocked, AA, STFU,Spear στα Barricade  και πολλές δυνατές κινήσεις ώστε κάποιος από τους δύο να έμενε κάτω μέχρι τα 10 δευτερόλεπτα. Αλλά μετά από έναν ωραίο Last Man Standing match, ο Cena παρέμεινε πρωταθλητής. Επίσης, μετά το Spear του Ryback, o Cena έφυγε με φορείο και ήταν αναίσθητος, ενώ ο Ryback είχε τις αισθήσεις του.

 Η στιγμή που ο Ryback κάνει το Spear και το παιχνίδι τελειώνει με draw. 
Ο Cena αναίσθητος, έχοντας τραυματιστεί στον λαιμό.


                                                        1-1 Fandango-Jericho
Πριν φτάσουμε σε αυτό το παιχνίδι έγιναν κι άλλα ποιο πριν. Το PPV άνοιξαν οι Fandango με την Summer Ray και ο Chris Jericho. Την νίκη πήρε ο Jericho μετά άπο Codebreaker στον αέρα.


                                                 

                                           Νέος United States Champion
Επόμενο match ήταν το Kofi Kingston vs Dean Ambrose για την United States Champion. Ο Ambrose για  πρώτη φόρα χωρίς την βοήθεια της Shield, κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο του τίτλο στο WWE.Στο τέλος ήρθε και ο Rollins με τον Reigns και πανηγύρισαν όλοι μαζί.. Ένας ακόμα απολαυστικός αγώνας, ειδικά γι'αυτήν την championship. Συγχαρητήρια Dean!!

                                           
                                                    Νικητής ο Sheamus
Επόμενο match ήταν το Strap match μεταξύ του Sheamus και του Mark Henry. Νικητής ο Sheamus, μέτα από όχι και τόσο ωραίο παιχνίδι.To Broque Kick βοήθησε τον Sheamus να πιάσει και την 4η γωνία του ring ώστε να νικήσει. Σείρα είχε το #1Contender for World Heavyweight Championship I Quit Match Jack Swagger vs Alberto Del Rio. Νικητής ο Del Rio μετά από Cross Armbreaker.
                       
                           #1 Διεκδικητής ο Del Rio για την ζώνη του Ziggler
Πριν γίνουν αυτά, ο Zeb Colter πήρε την πετσέτα από τα χέρια του Ricardo Rodriguez, την πέταξε και έτσι νίκησε ο Swagger χωρίς να δει ο διαιτητής ποιος πραγματικά την πέταξε αλλά είδε το replay και έτσι ο αγώνας ξανά άρχισε με τελικό νικητή τον Del Rio. 
                                             
                                                      Believe in the Shield!!! 
Το PPV ήταν της Shield γιατί κατέκτησε τους τίτλους που είχε Contendereship, δηλαδή US o Ambrose, WWE Tag Team Champions οι Rollins και Reigns, που νίκησαν την Team Hell No σε Tornando Tag Team Match. Chokeslam και NO Lock δεν μπόρεσαν να δώσουν την νίκη στην Team Hell No.



Νίκησε ο Orton μέσα στο 'σπίτι' του
O Randy Orton νίκησε τον Big Show σε Extreme Rules Match! Ο Orton πήρε την νίκη έχοντας μαζί του το κοινό μιας το PPV γινόταν στην πόλη του. Σπασμένες σκάλες, 2 RKO και τελικά το ξεχασμένο Punt Kick έδωσε την νίκη στον Orton, ο οποίος στο άμεσο μέλλον θα γίνει κακός.




2-1 The Beast-The GAME

Ο Brock Lesnar με τον Triple H έδωσαν ίσως τον καλύτερο αγώνα του PPV, μέσα σε Steel Cage, όπου νίκησε ο Lesnar, με ένα πόδι, αφού τραυματίστηκε προσπαθώντας να χτυπήσει τον HHH στο κλουβί. 2 Pedigree, 1 σε Heyman, 1 σε Lesnar μοίρασε ο Triple H, 2 F-5 από τον Lesnar και χτύπημα με το σφυρί, ενώ ο Heyman έβαλε το χεράκι του κάνοντας Low Blow στον HHH.



Ο Lesnar κάνει το τελειωτικό F-5 στον Triple H μετά από χτύπημα με το σφυρί.















1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδιά, διαβάστε πρώτα λίγη ορθογραφία και μετά αναρτήστε άρθρα... Μας έχετε τυφλώσει από τα ορθογραφικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή