Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Extreme Rules 2013 Preview



To Pro Wrestling Empire αποφάσισε να εγκαινιάσει μία λίστα των PPV's.Συγκεκριμένα αποφασίσαμε για κάθε PPV να γράφουμε τα δικά μας Predictions και μετά το PPV την γνώμη μας για το καθένα.




Tzwrtzhs Trelorokas:
Cody Rhodes vs Miz:
Storyline: Το storyline δεν είναι και κάτι καλό ο αγώνας ανακοινώθηκε την τελευταία εβδομάδα πριν το Extreme Rules μόνο δυο ματιές έριξαν μεταξύ τους. 
Πως θα είναι το match: Το match θα είναι ωραίο για pre-show και οι δυο superstars έχουν ταλέντο και θα βγάλουν ωραίο αγώνα για pre-show!
Ποιος θέλω να κερδίσει: Miz 
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: Miz
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας: Ο Miz θα κερδίσει Momentum που το χρειάζεται τώρα που επέστρεψε ενώ ο Cody Rhodes δεν τα πάει καλά τώρα τελευταία και χρειάζεται και εκείνος μία νίκη! 

Chris Jericho vs Fandango:
Storyline:Αυτή η κόντρα άρχισε επειδή ο Jericho κορόιδευε το όνομα του Fandango στην συνέχεια ο Fandango έκανε πολλά attacks και στην Wrestlemania πήρε μια πολύ πολύτιμη νίκη και τώρα ο Jericho έχει το rematch του!
Πως θα είναι το match: To match θα είναι καλό κατά την γνώμη μου όπως είδαμε και στην Wrestlemania αν είχε και κάποιο stipulation θα ήταν ποιο ωραίο.
Ποιος θέλω να κερδίσει: Chris Jericho
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: Chris Jericho
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας: Αν κερδίσει ο Fandango θα κερδίσει σεβασμό από πολλούς γιατί θα κερδίσει τον big one αλλά αν κερδίσει ο Jericho θα δείξει γιατί είναι ο Best In The World In Whatever He Does!

Randy Orton vs Big Show (Extreme Rules Match):
Storyline:Αυτή η κόντρα άρχισε από την Wrestlemania οπού ο Randy Orton πήρε όλη την ομάδα στις πλάτες του αλλά η ομάδα του έχασε στο τέλος του αγώνα τον άφησε knockout.Είναι λίγο καλό στο storyline δεν λέω αλλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερο!
Πως θα είναι το match:Το ματς θα είναι καλό πιστεύω είναι και οι δυο πολύ καλοί superstars και το ματς έχει και ωραίο stipulation το οποίο είναι extreme rules match!Ελπίζω να δούμε έναν extreme αγώνα!
Ποιος θέλω να κερδίσει:Big Show
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: Randy Orton
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας:O Big Show θα δείξει γιατί είναι αυτός ο καταστροφικός γίγαντας και θα πάρει momentum Που το χρειάζεται γιατί έχει και ένα mini loosing streak στα ppv, o Randy Orton δεν θα κερδίσει και τίποτα αν νικήσει το ματς και μια ήττα τον φέρνει πιο κοντά στο Heel Turn!

Sheamus vs Mark Henry (Strap Match):
Storyline:Όλο αυτό άρχισε από ένα backsatge attack του Mark Henry και μετά συνέχισε και επόμενο αλλά μετά απάντησε ο Sheamus,έτσι και έτσι το storyline δεν είναι κακό.
Πως θα είναι το match:Το ματς είναι strap έχουμε να δούμε τέτοιο ματς από το 2010,πιστεύω το ματς θα είναι όπως το storyline μέτριο.Δεν νομίζω να είναι πολύ extreme.
Ποιος θέλω να κερδίσει:Mark Henry
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: Sheamus
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας:O Sheamus έχει ένα loosing streak στα ppv και πρέπει να κερδίσει αυτό το ματς ο Henry τα πάει καλά μια ήττα δεν θα του προκαλούσε κάτι.

Team Hell No (c) vs The Shield for the WWE Tag Team Championships:
Storyline:Έχουν κόντρα από τον Δεκέμβριο το storyline είναι ωραίο και τώρα δύο άτομα από τη Shield ο Rollins και ο Reigns είναι έτοιμοι για την πρώτη τους ζώνη.Και να διαλυθεί επιτέλους η Team Hell No και ο Kane να γίνει heel!
Πως θα είναι το match:Θα είναι ένα πολύ ωραίο ματς πιστεύω είναι tornado tag είναι και οι 4 μέσα αν είχε και κάποιο άλλο stipulation θα ήταν ακόμα καλύτερο αλλά και έτσι καλό είναι!
Ποιος θέλω να κερδίσει:The Shield (Rollins & Reigns)
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: The Shield (Rollins & Reigns)
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας:Ο Rollins και ο Reigns έχουν να κερδίσουν πολλά το πρώτο είναι πως θα αποκτήσουν την πρώτη ζώνη τους!Αυτό θα είναι πολύ καλό για την Shield και δεύτερον θα νικήσουν δύο πολύ καλούς superstars Και θα αποκτήσουν και άλλο momentum!H Team Hell No θα συνεχίσει αυτό το μεγάλο reign ως tag team champions και θα πάρουν και άλλο Momentum!

Kofi Kingston (c) vs Dean Ambrose for the United States Championship:
Storyline:Η κόντρα τους άρχισε πρόσφατα ο Kofi χώθηκε μαζί εκεί με την Team Hell No και έτσι κανονίστηκε αυτό το ματς!
Πως θα είναι το match:Το ματς θα είναι ωραίο και οι δυο έχουν ταλέντο στο ρινγκ και θα βγάλουν ένα καλό ματς,ο αγώνας δεν έχει κάποιο stipulation για να ήταν καλύτερος αλλά δεν πειράζει!
Ποιος θέλω να κερδίσει:Dean Ambrose
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: Dean Ambrose
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας:Όπως είπα και για τα άλλα δυο μέλη θα ήταν πολύ ωραίο ο Dean Ambrose να πάρει την US Championship και έτσι όλα τα μέλη της Shield θα έχουν κάποιο Championship!O Kofi έχει μικρό reign την πήρε πρόσφατα από τον Cesaro αλλά είμαι σίγουρος θα την χάσει την Κυριακή και έτσι η Shield θα γίνει πολύ δυναμική και θα αποκτήσει και άλλο momentum!

Alberto Del Rio vs Jack Swagger (I Quit Match) in a no1 contender for the World Heavyweight Championship:
Storyline:Αυτοί οι δύο είχαν κόντρα μετά το Elimination Chamber και είχαν ματς στην Wrestlemania 29 για τον τίτλο βαρέων βαρών οπού ο Del Rio πήρε την νίκη αλλά την επόμενη βραδιά την έχασε από τον Ziggler με cash in και τώρα επειδή ο Ziggler δεν μπορεί να αγωνιστεί θα έρθει ο Del Rio αντιμέτωπος με τον Swagger σε ένα I Quit Match και ο νικητής θα γίνει No1 Contender για τον τίτλο βαρέων βαρών!
Πως θα είναι το match:Το ματς έχει πολύ ωραίο stipulation και πιστεύω θα είναι λίγο όμως extreme δεν θα δούμε πολλά extreme momments σε αυτό το ματς πιστεύω όμως θα είναι ωραίος αγώνας!
Ποιος θέλω να κερδίσει:Jack Swagger 
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει:Alberto Del Rio
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας:Και οι δυο έχουν να κερδίσουν το ίδιο ο νικητής γίνετε ο νέος διεκδικητής του τίτλου και θα πάρει και momentum!Ο Del Rio θα νικήσει σίγουρα γιατί δεν νομίζω να τον βάλουν να πει I Quit!

Triple H vs Brock Lesnar (Steel Cage Match):
Storyline:Έχουν ένα τρομερό storyline που άρχισε πέρσι τον Απρίλιο οπού ο Lesnar έσπασε το χέρι του Triple H στο Summerslam είχαν το πρώτο τους αγώνα οπού ο Lesnar έκανε το 1-0 και έσπασε ξανά το χέρι του Triple H στην Wrestlemania o Tiple H έκανε το 1-1 και τώρα είμαστε στο Extreme Rules ποίος θα κάνει το 2-1;
Πως θα είναι το match:Το ματς θα είναι πολύ ωραίο το stipulation είναι Steel Cage και δυο superstars είναι τέρατα και ξέρουν πω είναι να παλεύεις μέσα σε ένα κελί!
Ποιος θέλω να κερδίσει:Brock Lesnar
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει:Brock Lesnar
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας:O Triple H τα έχει κάνει όλα στο WWE έχει κερδίσει το σεβασμό από όλους και να έχανε τώρα δεν θα έκανε τίποτα κακό στην καριέρα του αυτή η ήττα!Ενώ ο Brock Lesnar χρειάζεται αυτήν νίκη για να πάρει momentum και να πάει στο επόμενο ppv δυνατός!

John Cena vs Ryback for the WWE Championship (Last Man Standing Match):
Storyline:Αυτή η κόντρα άρχισε όταν έκανε heel turn o Ryback!Είχαν ωραίο storyline ο Ryback έκανε πολλά attack στον Cena,ο Ryback είναι καλός heel έβγαλε ωραία promo,είχαν ωραίο build up!
Πως θα είναι το match:Το ματς θα είναι πιστεύω πολύ ωραίο έχει πολύ ωραίο stipulation το οποίο είναι Last Man Standing ελπίζω να έχουμε extreme momments και να βγάλουν πολύ ωραίο ματς!
Ποιος θέλω να κερδίσει:Ryback
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: John Cena
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας:Ο Cena θα συνεχίσει το reign του ως WWE Champion ενώ ο Ryback χρειάζεται την νίκη περισσότερο έχει μεγάλο loosing streak στα ppv και αν κερδίσει θα πάρει και πολύτιμο momentum!

TakisBITW:
Cody Rhodes vs Miz:
Storyline: Ο Miz έκανε την επιστροφή του στο Raw και ξαφνικά ενώ θα έπρεπε να είχε rematch με τον Wade Barrett για την Intercontinetal Championship από το πουθενά ένα απλό face to face στο Main Event θα παίξει με τον Cody Rhodes.
Πως θα είναι το match: Το match θα είναι μικρό σε διάρκεια αλλά ενδιαφέρον για Pre Show.
Ποιος θέλω να κερδίσει: Miz.
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: Miz.
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας: O Miz έχει να κερδίσει Momentum από την επιστροφή του ενώ άμα νικήσει ο Cody θα είναι μια καλή αρχή για ένα μεγάλο push

Chris Jericho vs Fandango:
Storyline: Συνεχίζουν το feud τους μετά την Wrestlemania ε πιστεύω να μην jobbarei πάλι ο Jericho και να νικήσει αυτήν την φορά.
Πως θα είναι το match: Το match άμα του έδιναν και ένα stipulation θα ήταν ποιο ενδιαφέρον αλλά και πάλι είναι κάπως μη προβλέψιμο
Ποιος θέλω να κερδίσει: Chris Jericho.
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: Fandango.
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας: O Fandango θα κερδίσει ακόμα ποιο πολύ τον σεβασμό του κοινού ενώ ο Jericho θα αποδείξει πως το κατέχει ακόμα

Randy Orton vs Big Show (Extreme Rules Match):
Storyline: Αυτοί οι 2 έχουν ένα mini feud τώρα τελευταία πιστεύω αφού το κάνανε Extreme Rules Match να χρησιμοποιήσουν αρκετά weapons και όχι μόνο ένα RKO στα steel steps πχ
Πως θα είναι το match: Όπως είπα και ποιο πάνω αν χρησιμοποιήσουν και weapons το match βλέπεται αλλά είναι προβλέψιμο ποιος θα νικήσει αφού το Extreme Rules γίνετε στην πόλη του Orton
Ποιος θέλω να κερδίσει: Randy Orton.
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: Randy Orton.
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας: Δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει κάτι όποιος κι αν νικήσει...

Sheamus vs Mark Henry (Strap Match):
Storyline: Το feud τους άρχισε μετά από εκείνο το backstage attack του Mark Henry στον Sheamus.Είχαν ωραίο build up αλλά θα ήθελα να το έκαναν άλλο type of match
Πως θα είναι το match: Το match θα είναι καλούτσικο και πιστεύω ο Sheamus θα πάρει εκδίκηση μετά εκείνο το μαστίγωμα που έφαγε
Ποιος θέλω να κερδίσει: Mark Henry.
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: Sheamus
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας: O Sheamus έχει και αυτός ένα mini losing streak σε PPV's γι αυτό πιστεύω θα νικήσει

Team Hell No (c) vs The Shield for the WWE Tag Team Championships:
Storyline: Η Shield νικάει και σηκώνει τους τίτλους!
Πως θα είναι το match: Θα είναι ωραίο και αυτό που το κάνει ωραίο είναι στο stipulation Tornado Tag Team Match!
Ποιος θέλω να κερδίσει: 
Rollins & Reigns
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: Rollins & Reigns
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας: Η Team Hell No άμα κερδίσει απλώς θα συνεχίσει το μεγάλο τους reign ως Tag Team Champions ενώ η Shield και θα γίνουν champs και θα συνεχίσει το winning streak τους!

Kofi Kingston (c) vs Dean Ambrose for the United States Championship:
Storyline: O Kofi πιστεύω θα πασάρει την Championship στον Ambrose
Πως θα είναι το match: Το match άμα του έδιναν και ένα stipulation θα ήταν ακόμη ποιο ωραίο  αλλά και πάλι καλό είναι
Ποιος θέλω να κερδίσει: Dean Ambrose
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: Dean Ambrose
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας: O Dean έχει να κερδίσει την 1η του title στο WWE ενώ ο Kofi τίποτα.

Alberto Del Rio vs Jack Swagger (I Quit Match) in a no1 contender for the World Heavyweight Championship: 
Storyline: Αφού ο Ziggler δεν θα μπορέσει να παλέψει στο Extreme Rules θα μπορούσαν να το άφηναν το match ως Ladder Match για να είναι ποιο ωραίο
Πως θα είναι το match: Το Match μέτριο θα είναι για I Quit Match πιστεύω 15 λεπτά να του δώσουν εκεί..
Ποιος θέλω να κερδίσει: 
Jack Swagger
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: Alberto Del Rio
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας: Ένα World Heavyweight Championship Match που θα το πάρει ο νικητής.

Triple H vs Brock Lesnar (Steel Cage Match):
Storyline: Συνεχίζουν το feud τους αυτοί οι 2 μετά την Wrestlemania και πάλι όμως είχαν ωραίο build up.Θα ήταν πολύ ωραίο storyline αν βάλουν κάπου και την Shield
Πως θα είναι το match: MATCH OF THE NIGHT!
Ποιος θέλω να κερδίσει: Brock Lesnar.
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: Brock Lesnar.
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας: O Triple H τα έχει πάρει όλα δεν κερδίζει κάτι απλώς άντε άμα νικήσει να πάρει μια μικρή εκδίκηση για το σπασμένο γραφείο του ενώ ο Lesnar άμα κερδίσει θα έχει μεγάλη δόξα!

John Cena vs Ryback for the WWE Championship (Last Man Standing Match):
Storyline: Άλλο ένα match που θα ήταν ωραίο να κάνει η Shield Interfeere είναι εδώ και να το έβγαζαν draw
Πως θα είναι το match: Άμα το έκαναν Normal θα ήταν βαρετό αλλά επειδή μου αρέσουν τα Last Man Standing Matches θα είναι καλό
Ποιος θέλω να κερδίσει: Ryback
Ποιος πιστεύω θα κερδίσει: John Cena 
Τι έχει να κερδίσει ο καθένας: Δεν πιστεύω ο Vince να αφήσει τον Cena με ένα τόσο μικρό reign αλλά από την άλλη ο Ryback έχει μεγάλο Losing Streak σε PPV's.Τουλάχιστον αν νικήσει ο Cena θέλω να την πάρει ο Ryback στο Payback


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου