Τρίτη 28 Μαΐου 2013

RAW 27/5/2013: Payback for Ryback





Ο John Cena αρχικά αποδέχτηκε την πρόκληση του Ryback και αργότερα  πρόσθεσε και ένα δικό του όρο για το match τους στο Payback  '' Three Stages of Hell ''. Πρώτα '' Lumberjack Match '', στην συνέχεια τραπέζια και τέλος ασθενοφόρα.

Ο πρώην World Heavyweight Champion ‘Alberto Del Rio’ κατάφερε να κερδίσει το Big E Langston  και σημείωσε το 2-1. Πλέον περιμένει τον τωρινό World Heavyweight Champion ‘Dolph Ziggler’ για το τίτλο βαρέων βαρών.


Ο United States Champion ‘Dean Ambrose’ κατάφερε να κερδίσει ξανά τον Kofi Kingston για το τίτλο  United States. Το match τελείωσε με τον Dean Ambrose να κάνει Head Driver στον Kofi Kingston και μετά pinfall και να νικά.


Στο 3ο match της βραδιάς οι WWE Tag Team ChampionsThe Shield’ κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα των Kofi Kingston,Kane,Daniel Bryan . Ο Seth Rollins έκανε ‘Blackout’ στο πίσω μέρος του κεφαλιού του Kane με αποτέλεσμα να κερδίσουν.


O Fandango κατάφερε να κερδίσει τον Intercontinental Champion ‘Wade Barrett’ έπειτα από το Skull Crashing Finalle που έκανε ο διαιτητης του match ο The Miz. Στην συνέχεια ο The Miz πήγε να σηκώσει το χέρι του Fandango, o οποίος δεν ήθελε και στην συνέχεια The Miz τον χτύπησε με μια δυνατή κλοτσιά στο κεφάλι. Μάλλον Triple Threat για το Payback!


O Khali και οι Tons Of Funk κέρδισαν πολύ εύκολα την ομάδα ‘ Three Man Band’ και στην συνέχεια μπήκε στο ring η Natalya και ο Khali της τραγούδησε το ‘Happy Birthday’.


O The Man of 1,004 Holds ‘Chris Jericho’ ζήτησε ένα match από τον Paul Heyman για το Payback. Πολλές πια είναι οι πιθανότητες να δούμε CM Punk vs Chris Jericho στο Payback!


Οί Bella Twins κέρδισαν την Divas Champion Kaitlyn’ και την Natalya. Η πρωταθλήτρια έκανε κατά λάθος Spear στην παρτενέρ  της και αυτός είναι ο λόγος που κέρδισαν οι δίδυμες αδερφές.


Οι ομάδα του Randy Orton και Sheamus διέλυσαν την ομάδα ‘Rhodes Scholars’  λες και έκαναν προπόνηση. Το match τελείωσε με τον Sheamus να κάνει Brogue Kick στον Damien Sandow.



O Curtis Axel πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στον WWE Champion  ‘John Cena ’. Το match έλιξε με Count Out γιατί ο John Cena πήγε στο ασθενοφόρο και εκεί βρισκόταν το νούμερο ένας διεκδικητής  για το τίτλο WWE Championship


Στο τέλος το post show που εκτιμήθηκε ο Bret Hart. Όλο το roster του WWE μπήκε για να το εκτιμήσει.

Αποτελέσματα RAW 27/5/2013:

- Ο Alberto Del Rio νίκησε τον Big E Langston.
- Ο Dean Ambrose νίκησε τον Kofi Kingston για τον τίτλο United States.
- Οι Bella Twins (Nikki & Brie) νίκησαν τις Natalya και Kaitlyn.
- Οι Celtic Vipers νίκησαν τους Rhodes Scholars.
- Ο Fandango νίκησε τον Wade Barrett.
- Οι Roman Reigns και Seth Rollins νίκησαν την ομάδα Hell No για τους ομαδικούς τίτλους.
- Οι Brodus Clay, Great Khali και Tensai νίκησαν τους Heath Slater, Jinder Mahal και Drew McIntyre.
- Ο Curtis Axel νίκησε τον John Cena.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου