Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Smackdown 31/5/2013: Η ημέρα του Daniel Bryan


Στο 1ο match της βραδιάς έπαιξαν Kane vs Seth Rollins . O Big Red MonsterKane κατάφερε να κερδίσει έπειτα  από το Chokeslam.


 Αργότερα έπαιξαν Roman Reigns vs Daniel Bryan . O Roman Reigns κέρδισε με DQ γιατί ο Kane του έριξε μια γροθιά. Στη συνέχεια ο Daniel Bryan τσακώνονταν με τον Kane.



Ο Curtis Axel ξανακέρδισε τον Sin Cara σε ένα πολύ καλό match. Το match τελείωσε με το PinPlex του Curtis Axel. Αλητητος παραμένει ο Curtis Axel.

Ο Chris Jericho vs Cody Rhodes. O Jericho κέρδισε τον Cody και δείχνει πως ει΄ναι έτοιμος για το Payback.Το match τελείωσε με submission.


Μέτα ο Ryback χτύπησε άσχημα τον Kofi Kingston σε ένα τραπέζι με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για 4-8 εβδομάδες.


O Big E Langston έκανε το 2-2 απέναντι στον Alberto Del Rio, με την παρέμβαση της AJ Lee. Το match τελείωσε με ένα πολύ δυναμικό 'Big Ending'.

Τέλος ο Randy Orton κέρδισε τον Dean Ambrose με DQ επειδή μπήκαν τα άλλα δυο μέλη της The Shield.Στη συνέχεια ήρθαν και οι Hell No αλλά o ασταμάτητος Daniel Bryan κατάφερε να καθαρίσει μόνος του και έτσι έστειλαν τους ανθρώπους χαρούμενους στα σπίτια τους.. Πολύ καλή επίδοση του Daniel Bryan.


Αποτελέσματα Smackdown 31/5/13:

1)Ο Kane νίκησε τον Seth Rollins.
2)Ο Roman Reigns νίκησε τον Daniel Bryan με DQ.
3)Ο Curtis Axel νίκησε τον Sin Cara.
4)Ο Chris Jericho νίκησε τον Cody Rhodes.
5)O Randy Orton νίκησε τον Dean Ambrose με DQ..
6)Ο Ryback διέλυσε τον Kofi Kingston.
7)Ο Big E Langston νίκησε τον Alberto Del Rio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου