Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

WWE Hall Of Famer μιλάει για Undertaker, Daniel Bryan κ.ά!

 
Ο WWE Hall Of Famer, Sgt. Slaughter έδωσε μια συνέντευξη σε ένα αμερικάνικο site, όπου 
μίλησε για το πως βοήθησε τον Undertaker σαν όνομα, για το πώς διαχηρίζεται το WWE τον Daniel Bryan και άλλα. Αναλυτικά είπε:

  • Πως το WWE διαχηρίζεται τον Daniel Bryan: Δεν νομίζω ότι αντιμετωπίζεται πολύ δίκαια. Οι ανθρώποι του WWE τον κάνουν να δουλεύει απίστευτα σκληρά και αυτός δεν το βάζει κάτω. Δουλεύει ποιο σκλήρα απο ποτέ. Τα βάζει με τους μεγαλύτερους και τους καλύτερους. Άτομα σαν τον Dolph Ziggler, ο οποίος είναι ένα ακόμα ταλέντο, νόμιζα δεν χρησιμοποιήται σώστα, το έφερα σαν συζήτηση σε αρκετές συνεδριάσεις της παραγωγής και τους είπα πως δεν πρέπει να τους κάνουν έτσι όπως ήταν
  • Για την άνοδο του Randy Orton: Τύποι σαν τον Randy Orton, δεν υπάρχουν πόλλα πράγματα να του διδάξεις μέσα στο ring, πάλεψα με τον πατέρα του και τον παππού του. Όλη η διδασκαλία γι αυτόν έγινε έξω από το ring. Είναι σκλήρο καρύδι για να ραγίσει. Έχει την δική του λογική και αυτό εξακολουθεί να κάνει. Είναι ακόμα ένα ταλέντο που υπερβαίνει και έχει πολλές ικανότητες. 
  • Βοηθώντας το ονόμα Undertaker στο WWE: Είχαμε συναντήσεις μετά τα shows, ώστε να μιλήσουμε για το τι συνέβει και να μιλήσουμε για τα επόμενα σενάρια. Το θέμα ξεκίνησε με τον Mark Calloway ( αληθινό όνομα του Undertaker) και τον Vince McMahon και είπαν οτί είχαν ίδεα για το όνομα του χαρακτήρα και έφεραν στην συζήτηση το όνομα Paul Bearer. Την επόμενη μέρα πήγα στο γραφείο του Vince McMahon και του είπα πως δεν με ενδιαφέρει αυτό το όνομα για τον Mark (Calloway). Νόμιζα ότι φαινόταν διαφορετκό  από αυτό και τότε ο Vince είπε: '' Δηλαδή σαν Undertaker? (εργολάβος κηδείων στα αγγλικά) Kαι είπα Ναι! Ίσως πρέπει να κάνουμε τον Paul Bearer manager του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου