Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

RAW 2/12/2013: Champion vs Champion στο TLC

Στο χθεσινό RAW οριστικοποιήθηκε ο αγώνας του John Cena με τον Randy Orton για το TLC.Οι Punk και Bryan έμαθαν τον ρόλο τους στο TLC,επίσης 2 ακόμα αγώνες ανακοινώθηκαν για το TLC PPV.

Στο RAW οι John Cena και Randy Orton έβαλαν τις τζίφρες για να ανακοινωθεί και επισήμως ο αγώνας τους στο TLC Pay-Per-View.Το ρινγκ ήταν περιτριγυρισμένο με καρέκλες,τραπέζια και σκάλες τα οποία δεν έμειναν για πολύ στην θέση τους μιας και οι John Cena και Randy Orton δεν ήθελαν να περιμένουν μέχρι το PPV.Ο John Cena είχε όμως τον τελευταίο λόγο περνώντας τον Randy Orton μέσα από ένα τραπέζι και "πανηγυρίζοντας" με τους 2 τίτλους.



O Kane τα ανακοίνωσε...

O Kane ήταν αυτός που ανακοίνωσε τις αποστολές (!) των CM Punk και Daniel Bryan για το Tables,Ladders and Chairs Pay-Per-View ανακοινώνοντας πως θα πρέπει να αγωνιστούν 2 φόρες στο PPV σε 3 on 1 Handicap Match αρχικά με την Wyatt Family και ύστερα με την Shield.


Ο Daniel Bryan νίκησε τον Erick Rowan σε ένα πάρα πολύ καλό ματς,ενώ νωρίτερα ο CM Punk είχε βγει και είχε μιλήσει για την Shield,παρόλα αυτά η Shield βγήκε αλλά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι εξαιτίας της Stephanie McMahon. 



Η Shield αργότερα στο RAW επικράτησε τον πρωταθλητών Tag Team Cody Rhodes & Goldust που παρτενέρ τους ήταν ο Big Show. 


Ντεμπούτο 

Ντεμπούτο έκανε ο Bad News Barrett βγαίνοντας 2 φορές στο RAW κάνοντας κάποια promo. 


Πάνε στο TLC

Στο Raw υπήρξε αγώνας για no1 Contendership.Οι Dolph Ziggler και Damien Sandow μπήκαν στο ρινγκ για άλλη μια φορά αλλά αυτήν την φορά ο νικητής θα πήγαινε ενάντια στον Big E Langston στο TLC για την Intercontinental Championship.Στον 2ο αγώνα η Natalya μαζί με τις Bellas αντιμετώπισαν τις AJ Lee,Tamina Snuka και Summer Rae τις οποίες και νίκησαν με την Natalya να κάνει το pin στην AJ και να εξασφαλίζει μία θέση στο TLC Pay-Per-View για την Divas Championship. 



Στους tag team αγώνες

Οι ομάδα των Xavier Woods και R-Truth επικράτησαν των Tons of Funk οι οποίοι δεν τα πάνε και πολύ καλά.Οι Real Americans επικράτησαν των Prime Time Players χωρίς τον Titus O'Neil να ξεπερνάει τα προβλήματα από το SmackDown.Ενώ την πρώτη τους νίκη πέτυχαν οι Ryback και Curtis Axel ενάντια στους Miz και Kofi Kingston. 


Και τα υπόλοιπα

O Mark Henry πήρε μία εύκολη νίκη απέναντι στον Fandango,ενώ στον άλλο αγώνα ο Sin Cara έκανε την επιστροφή του επικρατώντας του Alberto Del Rio. 



Αποτελέσματα RAW 2/12/2013:
-O Damien Sandow νίκησε τον Dolph Ziggler.
-Οι Natalya,Nikki και Brie νίκησαν τις AJ Lee,Tamina Snuka και Summer Rae.
-O Daniel Bryan νίκησε τον Erick Rowan. 
-Οι R-Truth και Xavier Woods νίκησαν τους Tons of Funk.
-O Sin Cara νίκησε τον Alberto Del Rio.
-H Shield νίκησε τους Cody Rhodes,Goldust και Big Show.
-Oι Ryback και Curtis Axel νίκησαν τους Miz και Kofi Kingston.
-O Mark Henry νίκησε τον Fandango.
-Oι Real Americans νίκησαν τους Prime Time Players. 

Δείτε το επεισόδιο εδώ: 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου