Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

*Spoilers* για Impact 19/12 & 26/12


Στο Impact 19/12/13:

-O Bobby Roode επικράτησε τον Kurt Angle σε ένα Best of Three Falls αγώνα.Ο Bobby για να πάρει την νίκη χρησιμοποίησε με τα πόδια του τα σχοινιά,αλλά η νίκη είναι νίκη.

- Ο Magnus και ο Jeff Hardy ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο.Ο Magnus είπε πως ο Jeff πούλησε τους φανς του στο παρελθόν αλλά θα το ξανά κάνει.

- Οι ODB και Madison Rayne νίκησαν την Knockouts Champion Gail Kim και την Lei'd Tapa

- Ακολούθησε  ένα promo στο ρινγκ με τους Eric Young και Joseph Park.Ανακοινώθηκε πως ο Joseph Park θα παλέψει με την Bad Influence σε έναν Monster's Ball αγώνα.Ο Park στην αρχή φοβότανε αλλά όταν του πρόσφερε ο Eric Young μερικά δώρα (μια καρέκλα,ένα σύρμα και ένα ρόπαλο του baseball) o Park δέχτηκε.

-O Jeff Hardy έκοψε κι αυτός ένα promo,λέγοντας πως δεν θα επαναληφθεί αυτό που έκανε παλιά στους φανς του.Η Dixie εμφανίστηκε εκείνη την στιγμή και επισήμανε πως οι φανς γύρισαν την πλάτη τους στον Jeff,αλλά αυτή ποτέ δεν το έκανε και ούτε πρόκειται.

- Τέλος έχουμε τους τελικούς από το τουρνουά για την TNA World Heavyweight Championship.Magnus εναντίον Jeff Hardy  σε ένα Steel Cage <<Dixieland>> αγώνα.Άρχισαν σαν ένα κανονικό Steel Cage αγώνα αλλά η Dixie άλλαξε λίγο τους όρους.Έπρεπε να δραπετεύσεις από το κλουβί να πας στην σκάλα όπου ήταν στον διάδρομο προς το ρινγκ και να πιάσεις την ζώνη.Ο Jeff ήταν πολύ κοντά στο να προσθέσει άλλη μια World Championship στο ιστορικό του,αλλά την ώρα που σκαρφάλωνε την σκάλα τον έριξε ο Rockstar Stud  κάτω και έτσι την νίκη την πήρε ο Magnus.


Στο Impact 26/12/13:

- Η Brooke Tessmacher κάλεσε τον Bully Ray στο ρινγκ επειδή την κατηγόρησε πως αυτή έφταιγε για το τέλος των Aces and Eights.Προσπάθησε να τον κάνει να τα ξανά φτιάξουν αλλά αυτός την έσπρωξε,έτσι αυτή του είπε πως ήταν απλά ένας χοντρός γέρος χωρίς φίλους.Τότε ο Bully νευρίασε και της είπε πως ο μόνος λόγος που την είχε τριγύρω του,ήταν να την χρησιμοποιούσε όταν ήταν ακόμα καυτή.


- Η Lei'd Tapa νίκησε την ODB

- O Zema Ion νίκησε τον Eric Young

-  Ο Joseph Park επικράτησε την Bad Influence στο Monster's Ball αγώνα.Σε μια στιγμή του αγώνα του Park του άνοιξε το κεφάλι,έτσι μεταμορφώθηκε σε Abyss και πήρε την νίκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου