Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Slammiversary XI: Πετυχημένη επιστροφή απο τον Jeff Hardy



Μια πολύ συναρπαστική βραδιά γεμάτη θέαμα και εκπλήξεις.


Ο Kurt Angle κατάφερε να κερδίσει τον AJ Styles σε Singles Match. Ο Kurt Angle ανακοίνωσε ότι θα γίνει TNA Hall Of Famer..

Ο Chris Sabin κέρδισε τον Suicide και τον πρωταθλητή Kenny King σε triple threat match για τον τίτλο X-DivisionO Chris Sabin κατάφερε να πάρει την 5η του X-Division Tittle και να περάσει 1ος στις συνολικές μέρες που την έχει κρατήσει αυτό τον τίτλο.


Ο James Storm και ο Gunner κατάφεραν να κερδίσουν τους ομαδικούς τίτλους κερδίζοντας τους: Bobby Roode, Austin Aries, Christopher Daniels, Kazarian, Chavo Guerrero και Hernadez. Η ομάδα των Christopher Daniels και Kazarian αποκλείστηκαν πρώτοι από DQ. Έπειτα η ομάδα των  Chavo Guerero και Hernandez αποκλείστηκαν πολύ γρήγορα από τον Abyss. Στο τέλος ο Gunner χρησιμοποίησε το ‘torture rack backbreaker’ στον Auries και έτσι κέρδισαν τους ομαδικούς τίτλους.


Ο Devon νίκησε για αρχή τον Joseph Park, ο οποίος επέστρεψε ως Abyss για να πάρει τον τηλεοπτικό τίτλο από τον Devon.


Δεύτερο αγώνα που έχασαν οι Aces & Eights. Ο Jeff Hardy επέστρεψε επιτυχημένα στην ενεργό δράση, ο οποίος έκανε μια ομάδα με τους Brutus Magnus και Samoa Joe και κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα των Wes Brisco, Garrett Bischoff και Mr Anderson. Ο αγώνας τελείωσε με τον Jeff Hardy να κάνει ‘Swanton Bomb’ στον Brisco.


Ο   Jay Bradley κατάφερε να κερδίσει τον Sam Shaw και έτσι θα λάβει μέρος στο Bound for Glory Series. Το match τελείωσε με τον Jay Bradlay να κάνει "Boom Stick".


Στο Last Knockout Standing Match η Taryn Terrel νίκησε την Gail Kim.


Τέλος, ο Bully Ray νίκησε τον Sting για το TNA Heavyweight Championship.  Οι Aces and Eights μπήκαν στο ring για να βοηθήσουν τον Bully Ray και ο Mr.Anderson έδωσε ένα σφυρί στον Bully Ray και έτσι χτύπησε τον Sting και παρέμεινε TNA Heavyweight Champion.


Αποτελέσματα Slammiversary XI:

- Ο Chris Sabin νίκησε τους Suicide και Kenny King (c) για το πρωτάθλημα X-Division.
- Οι Magnus, Jeff και Joe νίκησαν τους Anderson, Brisco και Bischoff.
- Ο Jay Bradley νίκησε τον Sam Shaw.
- Ο Devon νίκησε τον Joseph Park με forfeit.
- Ο Abyss νίκησε τον Devon (c) για το TV Title.
- Οι Gunner & Storm νίκησαν τους Daniels & Kazarian, Roode & Aries και Hernadez & Guerrero (c) για τους ομαδικούς τίτλους.
- Η Taryn Terrel νίκησε την Gail Kim.
- Ο Kurt Angle νίκησε τον AJ Styles.
- Ο Bully Ray (c) νίκησε τον Sting για τον τίτλο βαρέων βαρών του TNA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου