Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Friday Night Smackdown 14/6/13: Πρώτη ήττα για την Ασπίδα






Ο Daniel Bryan άνοιξε το επεισόδιο του Smackdown. Ξαφνικά έρχεται στο ring ο Kane και ο Daniel Bryan του λέει πως η Ομάδα ''Hell No'' διαλύεται ώστε να γίνει Τag Team Champion με τον Randy Orton. O Kane του απάντησε ότι δεν θα κερδίσουν στο Payback. O Kane νευριάζει και κάνει το περίφημο '''Chokeslam'' στον Bryan και έτσι ήρθε ο Orton στο ring και τον σταμάτησε. Έπειτα από όλα αυτά ο Orton είπε στον Kane πως αν πληγώσει τον ''American Dragon'' Daniel Bryan θα πληγώσεις και την ομάδα του την Κυριακή. Ο Οrton απείλησε τον Kane με RKO. Ο Daneil Bryan είπε πως δεν χρειάζεται βοήθεια και στην συνέχεια η ''Ασπίδα'' εμφανίστηκε στην μεγάλη οθόνη και γελούσαν.

Sheamus εναντίων Antonio Cesaro ήταν ο επόμενος αγώνας με το ''Celtic Warrior'' να νικάει σε αυτό τον αγώνα με Brogue Kick. Στο τέλος του αγώνα ο νικητής  υπέφερε στην πλάτη του. Όταν ο Sheamus έφευγε από την αρένα ο Damien Sandow του επιτέθηκε πισώπλατα.




Ο Heath Slater κέρδισε τον The Great Khali μετά απο το DDT.




O Alberto Del Rio και Chris Jericho κέρδισαν τον Dolph Ziggler και τον Big E Langston όταν ο Del Rio έκανε pin στο Dolph Ziggler.
O Chris Jericho μετά τον αγώνα μίλησε σχετικά με τον αγώνα του στο Payback αλλά τον διέκοψε ο Paul Heyman. O Jericho πρόλαβε να πει ότι αυτός ο αγώνας που θα γίνει θα από τους πιο σπάνιους που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες.




Επόμενος αγώνας ήταν Aksana εναντίων Kaitlyin. Η Kaitlyin χτύπησε τον διαιτητή και η Aksana έφυγε μακριά με αποτέλεσμα να μην υπάρχει νικητής σε αυτόν τον αγώνα.

Προτεκευταίος αγώνας ήταν Curtis Axel εναντίων Wade Barrett. O Barrett δεν ήθελε να παίξει στο Smackdown αλλά έπαιξε. Ο The Miz παρακολουθούσε τον αγώνα. Ο Curis Axel γνωστός ως Michael McGillicutty κέρδισε τον αγώνα αλλά μετά τον αγώνα ο The Miz του έκανε ''Skull Crushing Finale''.




O Randy Orton,Kane και ο Daniel Bryan κέρδισαν τους Seth Rollins,Roman Reigns και Dean Ambrose στο κύριο γεγονός της βραδιάς. Ο Daneil Bryan έκανε τον Seth Rollins να παραδοθεί για να πάρει την νίκη. Για τέλος η Lilian Garcia ανακοίνωσε πως είναι πρώτη φορά που έχει χάσει η Ασπίδα σε Six Man Tag Team Match.




ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ Friday Night Smackdown 14/6/13

1) Ο Sheamus κέρδισε τον Antonio Cesaro
2) O Heath Slater κέρδισε τον The Great Khali 
3) O Alberto Del Rio και Chris Jericho κέρδισαν τον Dolph Ziggler και τον Big E Langston
4) O Curtis Axel κέρδισε τον Wade Barrett
5)Oι Randy Orton,Kane και Daniel Bryan κέρδισαν την Ασπίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου