Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

PAYBACK PREVIEW






Στο Pre Show του Payback θα αγωνιστούν ο Sheamus εναντίων του Damien Sandow έπειτα τις πολλές διαμάχες που είχαν μεταξύ τους.




Μετά τον αγώνα Last Man Standing Match στο Extreme Rules τον Μαίο που τελιώσε σε no-contest, o Ryback οδήγησε ένα ασθενοφόρο και το έφερε μέσα στην αρένα
και προκάλεσε τον John Cena σε ένα Ambulance Match για τον τίτλο WWE. Μια εβδομάδα αργότερα ο John Cena απάντησε στην πρόσκληση του Ryback και του 
είπε να παίξουν 'Three Stages Of Hell' πρώτα 'Lumberjack' αγώνα μετά 'Tables' και για τέλος 'Ambulance'. O Ryback συμφώνησε και έτσι έκαναν τον αγώνα επίσημο.




Στο επεισόδιο του Raw στης 8 Απριλίου, ο Chris Jericho φιλοξένησε τον Paul Heyman σαν καλεσμένο, Ο Jericho με τον Paul Heyman άνοιξαν συζήτηση για τους πελάτες του Paul Heyman και συγκεκριμένα για τον ''Best In The World' CM Punk. Στην συνέχεια της συζήτησης ο Chris Jericho προκάλεσε τον CM Punk για έναν αγώνα στο Payback. O Paul Heyman χωρίς δισταγμό δέχτηκε την πρόκληση. Στο επεισόδιο του Raw στης 3 Ιουνίου ο Paul Heyman και ο Chris Jericho υπέγραψαν και έτσι έγινε επίσημος ο αγώνας.





Όλα ξεκίνησαν στις 8 Απριλίου που ο Alberto Del Rio κέρδισε τον Jack Swagger και τον Zeb Colter σε 2-1 handicap αγώνα. Ο Dolph Ziggler είχε την ευκαρία για να δώσει την βαλίτσα για το Τίτλο Βαρέων Βαρών και έτσι έκανε. Μετά από ένα σύντομο αγώνα ο Dolph Ziggler κέρδισε την συγκεκριμένη ζώνη για 2η φορά. Εκεί έγινε μια διαμάχη με τον Ziggler τον Del Rio(ο οποίος ήθελε το επαναληπτικό αγώνα) και τον Swagger (ο οποίος ήταν ο νούμερο 1 υποψήφιος κατακτητής). Έτσι στο Extreme Rules έπαιξαν σε ένα Triple Threat Ladder Match για το τίτλο βαρέων βαρών. Δυστυχώς αυτός ο αγώνας δεν έγινε ποτέ γιατί ο Ziggler τραυματίστηκε σε ένα επεισόδιο του Smackdown και έτσι έπαιξαν ο Del Rio εναντίον Jack Swagger σε I Quit Match για να αποφασίσουν ποιος θα παίξει με τον τωρινό κατακτητή του τίτλου. Ο νικητής ήταν ο Alberto Del Rio, o Ziggler στης 10 Ιουνίου επέστρεψε και ανακοίνωσε ότι αυτή ην φορά θα έχουμε αγώνα για την World Heavyweight Chanpionship στο Payback.




Σε ένα επεισόδιο του Smackdown o Fandango επιτέθηκε στον The Miz κατα την διάρκεια του αγώνα για την Intercontinental Championship εναντίων του Wade Barrett. Κατα την διάρκεια του αγώνα μεταξύ του Barrett και Fandango το WWE ψήφισε τον The Miz για διαιτητή του αγώνα. Ο Miz χτύπησε τον Barrett και έτσι νίκησε  ο Fandango αλλά μετά ο The Miz επιτέθηκε στον Fandango. Επειδή μετά την Wrestlemania 29 ο Miz είχε επαναληπτικό αγώνα, αποφάσισαν αυτο τον αγώνα να το κάνουν στο Payback σε ''Triple Threat Match'' Fandango vs Miz vs Barrett. Έπειτα απο τον τραυματισμό του Fandango σε επεισόδιο του Smackdown ο Fandango αντικαταστήθηκε απο τον 3ο 'Paul Heyman Guy'  Curtis Axel.




Έπειτα απο τον αγώνα του Daneil Bryan και Randy Orton εναντίων της ομάδας The Shield (Seth Rollins και Roman Reigns) και τον αγώνα του Kane και Ryback, η Vickie Guerrero ανακοίνωσε ότι ο Daneil Bryan και Randy Orton εναντίων της ομάδας The Shield (Seth Rollins και Roman Reigns) για τις ομαδικές ζώνες και ο Kane θα αντιμετωπίσει τον Dean Ambrose για την  WWE United States Championship.




Πριν ένα μήνα περίπου η AJ Lee κέρδισε ένα Divas Battle Royal και έγινε νούμερο 1 κατακτήτρια της Divas Championship. Αργότερα άρχισαν τα παιχνίδια μυαλού με τον Big E Langston να κοροιδεύει την Kaitlyin έτσι ώστε η AJ Lee να μπεί για τα καλά στο μυαλό της Kaitlyin.




ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ PAYBACK 2013

Sheamus εναντίων Damien Sandow σε Singles Match 
John Cena εναντίων Ryback για την WWE Championship σε 3 Stages Of Hell Match (Lumberjack,Tables,Ambulance)
CM Punk εναντίων Chris Jericho σε Singles Match 
Dolph Ziggler(c) εναντιών Alberto Del Rio σε Singles Match για τον τίτλο Βαρέων Βαρών
Wade Barrett(c) εναντίων Curtis Axel εναντίων The Miz σε Triple Threat Match για το Διαηπειρωτικο Τίτλο
The Shield (Seth Rollins και Roman Reigns) εναντίων Randy Orton και Daniel Bryan σε Tag Team Match για τις Ομαδικές Ζώνες
Dean Ambrose(c) εναντιών Kane σε Singles Match για τον τίτλο των Ηνωμένων Πολιτιών Αμερικής
Kaitlyin(c) εναντίων AJ Lee σε Singles Match για τον τίτλο Γυναικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου