Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

NXT 13/6/2013: Νέος NXT Champion






Πρώτος αγώνας της βραδιάς ήταν εναντίων Antonio Cesaro. ;Ο Αntonio Cesaro κατάφερε να τον κερδίσει κάνοντας του ''Neutrilizer και μετά pin.



Ο επόμενος αγώνας ήταν Baron Corbin και Travis Tyler εναντίων Scott Dawson και Garrett Dylan. Νικητές ήταν οι Davison και Dylan κέρδισαν με Spinebuster και στην συνέχεια με Southen Pride. Αυτός ο αγώνας ήταν πολύ ενδιαφέρον.



Στην συνέχεια έγινε ο αγώνας για το τουρνουά της NXT Women's Championship όπου έπαιξαν η Bayley εναντίων της Alicia Fox. Τον αγώνα τον κέρδισε η Alicia Fox με το εκπληκτικό της τελείωμα(Watch Yo Face) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του τουρνουά.



Τελευταίος αγώνας της βραδιάς και ο πιο συναρπαστικος ήταν ο αγώνας για την NXT Championship όπου έπαιξαν ο Big E Langston εναντίων του Bo Dallas. Νικητής ήταν ο Bo Dallas ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με Belly to belly suplex και έγινε για πρώτη φορά στην καριέρα του NXT Champion. Ο Βο Dallas ο οποίος διέκοψε το σερί νικών του Big E Langston δήλωσε στο τέλος του αγώνα ότι είναι πολύ χαρούμενος που κέρδισε τον αγώνα αυτό.




ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ NXT 13/6/2013

1)Ο Antonio Cesaro κέρδισε τον Sami Zayn 
2)Οι Scott Dawson και Garrett Dylan.κέρδισαν τους Baron Corbin και Travis Tyler 
3)Η Alicia Fox κέρδισε την Bayley για το τουρνουα της NXT Women's Championship
4)Ο Bo Dallas κέρδισε τον Big E Langston για την NXT Championship.

Oποιος θέλει να παρακολουθήσει ολόκληρο το επεισοδιο ας μπεί εδω: http://pwnews.org/video/gZZ5k0ts1.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου