Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αποτελέσματα CZW Tournament of Death 12


Ανακοίνωση για TNA PPV,λόγια Vince για την επιστροφή του CM Punk

Impact Wrestling 13/6/2013: Απειλές απο τον Rampage Jackson





O Magnus κέρδισε τον Matt Morgan,Terry και Kenny King σε ένα Bound For Glory Series προκριματικό αγώνα.





Η Velvet Sky αντιμετώπισε την Mickie James και ανακοίνωσε πως πια μπορεί να αγωνιστεί. Η Mickie James έκανε μια στροφή και έκανε επίθεση στην Velvet Sky.





Οι Bad Influence κέρδισαν τον Gunner και τον James Storm σε ένα άλλο διαφορετικό Bound For Glory Series προκριματικό αγώνα. O Daniels χρησιμοποίησε μια από τις ομαδικές ζώνες για να νικήσει η ομάδα του τον αγώνα.





Ο Hulk Hogan ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα είναι ένα ανοιχτό βράδυ πάλης. Αυτός συγκεκριμένα τόνισε πως οι οπαδοί θα ψηφίσουν ανάμεσα στον Jeff Hardy και Bobby Roode για το ποιος θα πάρει την πρώτη κλήση για το Bound For Glory Series. Αυτός επίσης ανακοίνωσε ένα battle royal ανάμεσα στα μέλοι της Aces & Eights.




O Austin Aries κέρδισε τον Eric Young  σε Bound For Glory Series προκριματικό αγώνα. Ο αγώνας τελείωσε με τον Austin Aries να κάνει ένα dropkick στον Yoiung o οποίος ήταν στην γωνία.




Ο Sting βγήκε έξω και είπε ότι κανένας δεν τον βοήθησε στο Slammiversary.




O Mr.Anderson κέρδισε το Aces & Eights Battle Royal. O Mr.Anderson κέρδισε αποκλείοντας τελευταίων τον DOC.




Το main event της βραδιάς ήταν Kurt Angle vs AJ Styles. O αγώνας έγινε σαν ένας αγώνας PPV, αλλά οι Aces & Eights, ήρθαν έξω. Ο AJ Styles κατάφερε να πάρει την νίκη ενώ οι Aces & Eights διέλυσαν τον Kurt Angle. O Rampage Jackson έσωσε τον Angle στο τέλος του show.





ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ Impact Wrestling 13/6/2013

1)Ο Μagnus κέρδισε τον Matt Morgan,Terry και Kenny King (προκριματικός αγώνας)
2)iΟ Joseph Park κέρδισε τον Crimson (προκριματικός αγώνας)
3)Οι Bad Influence κέρδισαν τον Gunner και τον James Storm (προκριματικός αγώνας)
4)O Austin Aries κέρδισε τον Eric Young
5)O Mr.Anderson κέρδισε το Aces & Eights Battle Royal.
6)Ο AJ Styles κέρδισε τον Kurt Angle

Το μέλλον του Jericho

NXT 13/6/2013: Νέος NXT Champion



Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Νέος σεναριογράφος στο WWE



Το WWE προσλαμβάνει επικεφαλή για την ομάδα των σεναριογράφων. Το άτομο αυτό θα είναι υπεύθυνο για Live Segments και την ανάπτυξη μακρόχρονων Storyline καθώς και σενάρια για νέα ταλέντα. Σύμφωνα με το WWE αυτό το άτομο πρέπει να έχει εμπειρία στην τηλεόραση σε κωμικές σειρές ή σε ρεαλιστικές σειρές που βασίζονται στο χτήσιμο ενός ανθρώπινου χαρακτήρα.

Όπως είναι φυσικό, υπάρχει μεγάλη πίεση στους σεναριογράφους του WWE γιατί κυριαρχεί η πεποίθηση ότι το αποψινό RAW δεν θα έχει καλή τηλεθέαση. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα καθώς το RAW θα τεθεί αντιμέτωπο με τον 7ο (και τελευταίο) αγώνα των τελικών της Ανατολής του NBA.  

Slammiversary XI: Πετυχημένη επιστροφή απο τον Jeff Hardy